Aanbieding!

Outdoors, the Scandinavian way “Summer edition” (door Lars Fält)

(1 klantbeoordeling)

21.95

Uitrusting, veiligheid en overlevingsvaardigheden voor zomeractiviteiten. Dé gids om veilig buiten te genieten in de vrije natuur in het voorjaar en de zomer. Dit is het eerste boek van Lars Fält dat in het Engels vertaald is. Of je nou een dagwandeling gaat maken of een lange kano-expeditie, dit boek leert je wat je moet weten om veilig van je tijd in de buitenlucht te genieten.

Geschreven in een duidelijke, informatieve stijl en voorzien van prachtige illustraties, zal je merken dat het plannen van een outdoor trip makkelijker is na het lezen van dit boek.

Lars Fält is een wereldberoemde expert op het gebied van survival en bushcraft en met trots een persoonlijke vriend van Tikaani Outdoor. Ik heb Lars een aantal malen mogen ontmoeten en samen met Vriezz in 2019 naar Nederland gehaald om met de oprichter van Casström een bezoek aan de fans te brengen.

Dit boek is tot stand gekomen met behulp van Casström knives.

Dit boek is Engelstalig

5 op voorraad

Beschrijving

Of je nou een dagwandeling gaat maken of een lange kano-expeditie, het boek Outdoors, the Scandinavian way “Summer edition”  leert je wat je moet weten om veilig van je tijd in de buitenlucht te genieten.

Van de eerste planning en voorbereiding tot het navigeren in de wildernis, het omgaan met buitenwerktuigen en het omgaan met noodsituaties, in dit boek vind je een schat aan praktische kennis en overlevingsvaardigheden voor zowel de beginnende – als de doorgewinterde reiziger.

Geschreven in een duidelijke, informatieve stijl en voorzien van prachtige illustraties, zal je merken dat het plannen van een outdoor trip makkelijker is na het lezen van dit boek.

Lars Fält is een wereldberoemde expert op het gebied van survival en bushcraft en met trots een persoonlijke vriend van Tikaani Outdoor.

Na een buitengewone militaire carrière waarin hij in 1980 de Survival Unit van het Zweedse leger oprichtte, heeft Lars meer dan tien boeken geschreven over overlevingsvaardigheden en het buitenleven.

Hij heeft veel samengewerkt met inheemse volkeren over de hele wereld, van Siberië en Canada tot Australië, en gebruikt zijn ervaring en kennis nu niet alleen om les te geven aan het leger, maar aan ons allemaal.

 

1 beoordeling voor Outdoors, the Scandinavian way “Summer edition” (door Lars Fält)

 1. Thomas Pytel (geverifieerde eigenaar)

  Great book from Lars Fält!
  Good service from Backpacking Light.nl !

  Super Buch von Lars Fält!
  Guter service von Backpacking Light.nl !

  Świetna książka od Lars Fält!

  Dobra usługa od Backpacking Light.nl !

  Greetings
  Thomas

  • Mike Holkamp

   Thank you very much Thomas!
   This means a lot to me. It is so nice to help out international customers like you. If I can do anything else for you or your outdoor buddies in the future.. Just ask mate!

   Kind regards,
   Mike

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Vertalen
0
  0
  Jouw mandje
  Je mandje is nog leegTerug naar winkel