Retouren

Als een item onverhoopt beschadigd bij u aankomst of toch niet helemaal bevalt, heeft u het recht om dit terug te sturen aan BackpackingLight.nl zodat we dit kunnen ruilen, of de bestelling helemaal te annuleren. De wettelijke termijn hiervoor is 14 dagen na aankomst van het pakket op uw adres.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@backpackinglight.nl of ons bellen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Garanties:
BackpackingLight.nl staat achter elk product dat in de shop verkocht wordt. Elk item is door Mike persoonlijk getest voor dit in de shop komt. Het raakt hem dan ook persoonlijk als een item niet voldoet aan uw wensen! Als er iets aan de hand is, neem dan zo snel mogelijk contact op.
BackpackingLight.nl zal dan alles in het werk stellen om u tevreden te stellen. Items die beschadigd aankomen, of binnen een onverwacht korte tijd kapot gaan proberen we zo snel mogelijk te vervangen.
Dit gaat enkel niet op wanneer het item is versleten of aantoonbaar verkeerd gebruikt waardoor schade is ontstaan.

Als een item terug moet:

Gebruik dan onderstaand adres. Vergeet ook niet uw eigen adres te vermelden, alsmede uw factuurnummer. Dat laatste hebben we nodig om de juiste persoon de juiste hoeveelheid geld te sturen.
Zorg er voor dat de verpakking en de verzenddoos goed dicht zitten alstublieft!

Het juiste adres is:

BackpackingLight.nl
t.a.v. Mike Holkamp
Kloosterweg 15
8191 JA
Wapenveld
Nederland

Overige informatie:
KvK: 71967575
BTW nummer NL002105995B15


Klachten:
Indien u niet tevreden bent over de afhandeling, staat het u ook vrij om hierover een klacht in te dienen.
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@backpackinglight.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.