Ultimate Direction Fastpack 30L

179.00

Bereid je voor op onbeperkte avonturen met de Ultimate Direction Fastpack 30L. Deze lichte en compacte rugzak is ontworpen voor maximale veelzijdigheid. Met een ruim hoofdcompartiment en handige opbergmogelijkheden voor waterflessen, telefoon, kaarten en meer, is deze rugzak ideaal voor wandelen, rennen of fietsen door elk terrein.

Het comfort staat voorop dankzij het T-haak harnas en verstelbare borstriempjes die het gewicht perfect verdelen, terwijl het ademende achterpaneel zorgt voor ventilatie op lange trektochten. Met een gewicht van slechts 0,69 kg biedt de Fastpack 30L een indrukwekkende inhoud zonder onnodige ballast.

Klaar om jouw volgende avontuur aan te gaan? Pak de Ultimate Direction Fastpack 30L en ontdek de vrijheid van moeiteloos reizen met alles wat je nodig hebt binnen handbereik!

Beschrijving

Op zoek naar een lichte compacte backpack voor je avonturen? Maak kennis met de Ultimate Direction Fastpack 30L. Deze rugzak is je ideale partner, of je nu wandelt, rent of fietst door de bossen en bergen.

De Fastpack 30L is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Met een ruim hoofdcompartiment en handige ritsen heb je gemakkelijk toegang tot al je gear. De roltopsluiting zorgt ervoor dat je tas altijd goed is afgesloten, ongeacht hoe vol je hem stopt.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, zijn de vele slimme opbergmogelijkheden. Aan de voorkant vind je handige zakken voor je waterflessen, telefoon, kaarten of zelfs een paar zonnebrillen – handig voor als je snel iets nodig hebt onderweg. En die sleutel? Die berg je veilig op in het speciale vakje, zodat je hem niet kwijtraakt terwijl je op ontdekkingstocht bent.

een groot voordeel is, hoe comfortabel deze rugzak van Ultimate Direction is, zelfs als hij vol zit. Dankzij het T-haak harnas en de verstelbare borstriempjes verdeelt hij het gewicht perfect over je lichaam. Het ademende achterpaneel zorgt ervoor dat je rug koel blijft, zelfs tijdens die lange dagen op de paden.

En laten we het gewicht niet vergeten – met slechts 0,69 kg is dit een van de lichtste tassen die je zult vinden voor zo’n ruime inhoud. Als je een avonturier bent die graag licht reist maar toch alles bij de hand wil hebben, dan is de Fastpack 30L echt iets voor jou.

Kortom, met deze alles-in-één-rugzak ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt. Dus waar wacht je nog op? Pak je spullen en laat je verrassen door de ultieme vrijheid die de Fastpack 30L biedt!

Specificaties

  • Inhoud: 31,7 liter (1934,45 inch³)
  • Afmetingen (H x B x L): 48,3 cm x 27,9 cm x 18,7 cm
  • Gewicht: 0,69 kg (1,52 pond)
  • Hoofdcompartiment met ritssluiting voor volledige toegang tot spullen
  • Roll-top sluiting voor variabele capaciteit
  • Grote externe stretch mesh-vakken voor snelle toegang
  • Verstelbare borstriempjes met schuifrail
  • Afneembare heupgordel voor zwaardere ladingen
  • Ademend achterpaneel voor vochtafvoer
  • Speciaal vakje voor het veilig opbergen van sleutels

Benieuwd hoe deze tas functioneert in de praktijk? Bekijk de video!

Extra informatie

Selecteer maat

,

Beoordelingen

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel