Onze beoordelingen

Fijne mensen en een fijne shop

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Mooie producten en een service waar geen enkel bedrijf aan kan tippen.
En darn tough sokken zijn echt superprettig, fijn dat het assortiment is uitgebreid.

Sabine Wolters

Kwaliteit

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Erg leuke website met van alles op Hammock gebied en ook nog wat je alleen bij tikaani outdoor kan krijgen. En nog veel meer vooral light weight gear.
Een aanrader.

Wilfried Woudt

Goede selectie gear en goede service

Rated 5 out of 5
31 oktober 2021

Blij dat er eindelijk in Nederland een webshop is die slim en internationaal gear selecteert! Daarnaast is Mike super attent en behulpzaam.

Robbert Bleij

Persoonlijke service

Rated 5 out of 5
6 oktober 2021

Leuk dat er nog webshops zijn waar dit mogelijk is. Ik heb de Lesovik DRAKA en OTUL goed ontvangen. En verast dat er nog zo’n goede uitleg bij zat over het gebruik van de hangmat. De YouTube videos hebben ook geholpen omdat Lesovik toch een minder bekend merk is maar zeker niet slechter.

Roel

Geweldige service

Rated 5 out of 5
22 september 2021

Ondanks dat Mike met Taiga op hike was, kreeg ik een persoonlijk mailtje van Mike dat hij geregeld had dat ik mijn Darn Tough sokken gewoon snel zou ontvangen. Het enthousiasme, de kennis, praktijkervaring en vriendelijkheid maken het prettig winkelen!

Gerdien

Persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
3 september 2021

Op zoek naar een lichtgewicht gasbrandertje kwam ik toevallig uit bij deze site.
Ik was positief verrast door de opzet ervan, de beschrijving van de artikelen, waarbij je duidelijk merkt dat er iemand vanuit enthousiasme en praktijkervaring spreekt.
Het kontakt wat ik had per mail mbt tot het ophalen van het artikel verliep op een prettige, persoonlijke manier, kortom top!

Thed

Top!

Rated 5 out of 5
25 augustus 2021

Naast de prettige, persoonlijke (en snelle!) contactmomenten tijdens het kiezen en kopen van de mooie spullen, ben ik echt ontzettend blij met mijn Lesovovik Draka hangmat en toebehoren. Ik was vooraf licht sceptisch, want heb snel last van mijn rug in de meeste bedden etc, maar die hangmat: wat ligt die heerlijk en comfortabel! En als bonus ook nog naar vallende sterren kijken als je gaat slapen en ‘s ochtends vroeg wakker worden met de mooiste zonsopkomsten, wat wil je nog meer? En dus 0,0 last van mijn rug!
Binnenkort ga ik hem uitproberen in een iets kouder Noorwegen, wordt vast ook super!

Marjolein

Super service

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Super service en duidelijke uitleg . Persoonlijke benadering en verstand van de producten .

H.J.

très bien

Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Bon contact, rapide

Arnaud

Fijne spullen

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

In een keer een grote bestelling gedaan; w.o. een complete Lesovik hangmatset.
Zeer geslaagd, ziet er top uit en bovenal ik ben onweersbuien met slagregens in een bos droog en comfortabel doorgekomen.
Dit is een aanrader!

Frans Meijer

Eerste bestelling

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Als eerste bestelling wat klein spul, Brousse pouch meteen als koffiekit in de tas. Tikaani’s bijenwas altijd handig voor onderweg. titanium schepje. Eigenlijk alles is meteen de rugzak in gegaan voor een wandelweekend welke 1 dag later plaats vond. Alleen de koffie nog niet geprobeerd. Verder prima producten en alles netje en snel verzonden.
Thanks Mike!

Jacques

Top!

Rated 5 out of 5
30 mei 2021

Dit weekend voor het eerst in mijn hangmat met onderdeken geslapen. Wat heerlijk! De meegeleverde beschrijving met de YouTube filmpjes van Mike hebben me geholpen de hangmat perfect op te hangen. En ondanks de temperatuur rond de 12 graden heb ik heerlijk buiten geslapen! 👌🏼

Mandy

Tikaanium kookpot 750 ml

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Gisteren besteld en vanochtend al bezorgd. Mike beloofd het niet maar doet het wel. Dat is bij veel aanbieders vaak net andersom. Mooi en degelijk pannetje, perfect voor 1 persoon, meer heb ik niet nodig.

Willem

Helemaal top!!!

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

Mooie produkten, snelle levering en goede service verpakt in een persoonlijk jasje!!! Hier kunnen veel aanbieders nog wat van leren. Jullie zien me zeker terug !

Hilda

Perfecte klantenservice

Rated 5 out of 5
2 mei 2021

Mike staat je altijd direct te woord als je vragen hebt over zijn producten. Ik haal alleen nog maar hier mijn bushcraftbenodigdheden. Dit bedrijf staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid!

Nicos

Mooie selectie en superservice

Rated 5 out of 5
12 april 2021

Wat ben ik blij dat backpackinglight er is, want ze bieden een hele mooie selectie voor UL backpacking, en het scheelt om dit soort producten niet zelf vanuit het buitenland te moeten bestellen.
Ik had per ongeluk de verkeerde maat sokken (Darn Toughs, yes!) besteld en kreeg na een mailtje supersnel de juiste maat teruggestuurd. Ik waardeer de snelle persoonlijke afhandeling enorm.

Laura

Snel, goed, betaalbaar!

Rated 5 out of 5
11 april 2021

Hele goeie service en bloedsnelle verzending! Als je vragen hebt over een product, ze staan altijd voor je klaar en zorgen dat je écht weet wat je aanschaft, hoe je het moet gebruiken en zo meer. Verbaast me dat ze nog tijd hebben om mijn spulletjes in te pakken! 😉

Bram

Perfecte isolatie voor Warbonnet blackbird XLC

Rated 5 out of 5
6 april 2021

De cumulus selva past perfect om de blackbird xlc van warbonnet. Zodra je hem onder je hangmat hangt voel je meteen de warmte en geen warmte ‘lekken’.
In Maart voor het eerst buiten mee geslapen met 7 graden en was heerlijk warm. Geen moment ergens koud gehad. Dons is licht en het tijk is van licht en zacht materiaal, hierdoor sluit hij goed aan.
Had eerst een niet donzen UQ besteld, maar die beviel niet. Na overleg met Tikaani kon ik hem omruilen tegen de Cumulus. Goed advies en service bij Tikaani!

Gert-Jan Uittenbogaard

Heel blijii met Tikaanii

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Ik ben zeer tevreden over de service ( heel snel bezorgt en met allemaal boekjes en persoonlijk berichtje)
T materiaal o.a hangmat en onderdeken van Lesovik heel fijn in geslapen. Geen kou ervaren. Dus nu mijn 2de inkoop gedaan met veel vertrouwen.

Tessa Kauw

Rust, tijd en energie! – Super 🙂

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Ik was nogal aan het zoeken naar welke spullen juist wel of niet bij me passen. Mike nam alle tijd en rust om te laten zien wat er allemaal mogelijk is en wat ook niet. De energie waarmee hij kan vertellen uit eigen ervaring is fantastisch! Zijn enthousiasme is aanstekelijk en toch kan hij heel goed luisteren naar en anticiperen op wat passend is voor jou (voor mij dan in ieder geval). Ik ging naar huis met spullen waar ik (ook na een paar maanden nu) blij van word en het gevoel gehoord en begrepen te worden.
Ook voor service en bereikbaarheid heel erg aan te bevelen. Snel, duidelijk, meedenkend en open voor feedback. Gewoon super 🙂
Dank je wel voor je ondersteuning en advies.

Chantal

Topproduct, topontwerp en topservice en knowhow

Rated 5 out of 5
24 december 2020

Na uitvoerige review studie de Tikaani Anorak van Pinewood besteld bij de ontwerper Mike. Alles wat het beloofd is het ook, super anorak, beter en prettiger als de Fjallraven Anorak die ik jaren gedragen heb. Super goed nagedacht door de ontwerper Mike. Mike adviseert ook vanuit passie, ervaring en betrokkenheid. Wat hij verkoopt, omarmt hij zelf als zijn eigen equipment. De webshopservice was super, op tijd, goed verpakt en voorzien van leuke reclamemateriaal en de prachtige Tikaani outdoor badge. Al met al een geweldige ervaring bij Tikaani!!!

Richard Roeloffs

Super site en uitleg

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Moois spul, goede uitleg en top van de video’s

Quirijn

Interessante cursus in een mooie omgeving

Rated 5 out of 5
1 december 2020

Aangekomen bij de cursuslocatie waan je je al in de vakantiestemming (of je outdoor kamp). Zeer gemoedelijk en enthousiast krijg je de informatie die je nodig bent voor je hangmat ervaring. Het is een total-package cursus waarbij je echt alles leert wat je nodig bent voor je eerste hangmat ervaring. Door deze cursus hebben we een heel nieuwe manier van kamperen gevonden en we vinden het heerlijk.

Albert

Hang-Out

Rated 5 out of 5
14 november 2020

De hangmat workshop, wat was het leuk en zeker leerzaam. De beide mannen wisten het leuk te vertellen en vullen elkaar goed aan. De afwisseling van het ommetje door het bos met bijbehorende info kon ik ook erg waarderen . Vervolgens de geweldige gelegenheid om zelf een hangmat te gaan proberen alvorens er 1 te kopen. Wat slaapt, dat fantastisch!
Nu staat op mijn wenslijst om het kampeerweekend te doen met een eigen uitrusting…
Bedankt voor de goede service

Helma

Sense and simplicity

Rated 5 out of 5
20 oktober 2020

Na een proefovernachting ben ik gevallen voor de Lesovik Draka en de Lesovik Hexa Tarp incl peaky en tarp skins. Qua specs zag het er al goed uit, in werkelijkheid viel vooral het gebruiksgemak en comfort op. Bijzonder eenvoudig op te zetten door doordachte handigheidjes, comfortabel “by design”. Het lage gewicht en kleine pakmaat zijn de grote bonus.
Wat helemaal een bonus is, is de vriendelijkheid en passie van Mike waarmee hij over de producten praat alsmede zijn passie voor het buitenleven.
Mijn geld is goed besteed!

Maurice

Outdoor adventure

Rated 5 out of 5
17 oktober 2020

Afgelopen periode een weekend met Tikaani Outdoor, een Backpack Adventure beleefd.
We hebben hier veel geleerd, hoe om te gaan met kaarten en een compas. Ook vuur mogen maken in zeer natte omstandigheden. Tips en tricks voor Hangmat slapen in natte omstandigheden.
Dit geleerd in een leuk en eenvoudige sfeer, genoten van de natuur en al het moois het te bieden heeft!
Zeker een aanrader voor de beginnende hiker!

Albert en Iris van den Boom

Top spullen

Rated 5 out of 5
10 oktober 2020

Ik heb bij Tikaani Outdoor de Lesovik Draka Hammock en Lesovik Heksa Tarp gekocht , samen met de Cumulus Selva 450 UQ en Cumulus Taiga 360 TQ .
Een prima combinatie ! Heerlijk warm en de Hammock voel absoluut niet ” plastic ” aan , waardoor hij ook in de ochtend nog niet koud aanvoelt . Ook “kraakt” hij minder dan mijn oude set van een ander merk . De door Tikaani Gearlab gemaakte Tarp Skin’s zijn echt handig , en werken super makkelijk en snel .
Ook de Tikaani Pillow en Tikaani Peaky opbergzak zijn erg handig . Ik gebruik de Pillow om mijn jas in op te bergen s’nachts , en als ruggesteun om wat rechterop te zitten om een boek te lezen . De Peaky is groot genoeg om s’nachts mijn broek , shirt en sokken in te doen . Kortom , na een tocht van 235 Km en 12 nachten wildkamperen met veel wind en regen kan ik zeggen dat het gewoon een TOP set is met veel handige , slimme en doordachte constructie’s .
De persoonlijke aandacht en begeleiding van Tikaani Outdoor ( Mike ) is TOP .

Hindek Engelage

Probleem met de whoopiesling

Rated 5 out of 5
19 augustus 2020

Nieuwe Lesovik hangmat (+o.a. tarp en Otukl light onderdeken) aangeschaft bij Mike van Tikaani. Helaas kreeg ik bij de eerste overnachting door een eigen fout een probleem met een whoopysling. Ik kreeg het niet gerepareerd. Mike bood aan om het op te sturen, zou hij het proberen te repareren. Zo gezegd zo gedaan. Bij binnenkomst heeft hij het meteen gerepareerd en de volgende dag terug gestuurd, top service!!

Johan

Verfrissend

Rated 5 out of 5
5 augustus 2020

Is de helderheid, rust en het plezier waarmee Mike het hangmat hangen toegankelijk maakt.

Mike

Goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

Prima uitleg en kwalitatief hoogwaardige materialen en producten

Edwin Christoffer

Fantastische service

Rated 5 out of 5
30 juli 2020

Ondanks 2020 is Tikaani bereid om je te helpen met het kiezen van de juiste spullen met uitleg erbij.
Helemaal top!
Reken maar dat ik terugkom

Joost Landgraf

Hier moet je zijn

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Wie bij Tikaani, Mike zijn winkel en outdoor activiteiten bezoekt wordt erg blij door zijn authentieke en welgemeende service, zorgvuldigheid en enthousiasme. Wij zijn fan.

Barbara

Superservice

Rated 5 out of 5
5 juni 2020

Super service met kennis

Stefan de veld

Een bak aan kennis

Rated 5 out of 5
28 mei 2020

In dit bedrijf zit een bak aan kennis! Dit gecombineerd met zeer vriendelijke klantenservice is dit een top bedrijf.
Producten:
Door de vele kennis kan Tikaani je erg goed helpen om het ervoor te zorgen dat jij het juiste product uitkiest. Goede prijzen en snelle levering.
Workshops:
Een geweldige sfeer. Je voelt je meteen welkom.

Wim

Super

Rated 4 out of 5
16 mei 2020

2 van deze mooie tentjes aangeschaft voor onze 4 Border Collies Mac, Angus, Nell en Glenn Doughall. Ze vinden het super om in tweetallen in deze tentjes te overnachten. Gaan ze deze zomer zeker gebruiken op onze hikes in Zweden.

Jan

Super!

Rated 5 out of 5
13 mei 2020

Super behulpzaam. Snelle reactie op mn vragen, top advies en kennis van het materiaal!

James

hubertus gold adult

Rated 5 out of 5
9 mei 2020

Kwaliteitsvoer voor een eerlijke prijs. Mijn hond is geen makkelijke eter maar dit gaat er in als malse vers vlees.
Iedere keer weer snelle levering.

Pim Steyn

Top!

Rated 5 out of 5
1 mei 2020

Nog nergens anders heb ik een webwinkel ervaren met zoveel persoonlijke aandacht en service. Tel daarbij het aanbod van de kwalitatieve producten op en je hebt een top webwinkel!

Henk Jalving

Fijne shop

Rated 5 out of 5
29 april 2020

Je wort fantastisch geholpen goede prijs en alles is uitstekend kwaliteit.

Bas usleeber

Persoonlijk

Rated 5 out of 5
24 april 2020

Vriendelijk met persoonlijk advies en netjes geleverd.

Jeroen