Onze beoordelingen

Onze beoordelingen. Wat klanten zeggen over ons, onze producten en onze dienstverlening.

Geen titel

4 mei 2024

Handige schouderband pouch, gsm pas er precies in, mijn vrouw heeft maatje groter voor de iPhone. Erg makkelijk om van rugzak naar rugzak over te zetten, licht maar zeker stevig en grote lus aan de rits om met 1 vinger de pouch open te maken.

Jacques

Geen titel

4 mei 2024

Geen zoektocht meer naar de rugzak met de juiste heuptasjes op de heupband. Prima tasje, genoeg ruimte voor de diverse kleine spullen. Stevig en flexible als hij leeg is, dus niet iets wat in je heup prikt.

Prima spul, zeker een aanrader. Kan natuurlijk ook als los tasje/organizer in je rugzak gedaan worden.

Jacques

Great Service and Products

23 januari 2024

The order was promptly dispatched, and Mike quickly adjusted it when I requested a pack liner. It’s fantastic to have an ‘ultra-light’ hiking store/community nearby. Many items at BackpackingLight.nl are hard to find in Europe. Thank you, Mike, for making these items accessible!.

James Robin Breidinger

Antwoord van BackpackingLight.nl

This is nice to read my friend. You are always welcome. It was my pleasure to help you out with the right gear.

Regards Mike

Soto

23 januari 2024

De Soto new river Pot met amicus stove set.wat een mooie set en werkt gaaf en snel.

Net zoals Mike😀

S’middags bestelt en in de avond al een berichtje van Mike ,pak het nu nog in en gaat morgen met de post mee.

Top service wat gesproken mag worden.

Mike test in het veld (net als ik)

Of alles werkt en goed doet wat het moet doen.

Want tenslotte heb je er niks aan als spullen niet werken.

Ik weet uit ervaring en goede service en uitleg van mike. dat zijn materiaal goed mag zijn.

Dit mag zeker gezegd worden

Een dikke prima 👍

Edwin Christoffer

Topservice

17 december 2023

Uitstekende service!

Het verkeerde artikel was opgestuurd.

Na een telefoontje werd dit keurig rechtgezet!

Zelfs de verzendkosten van de retourzending werden vergoed!

Aartje Brouwer

Antwoord van BackpackingLight.nl

Graag gedaan hoor! Een foutje is snel gemaakt en dan moet ik dat wel ook snel oplossen voor je he 😀

Tot de volgende keer Aartje!

Groetjes Mike

Geweldige powerbank Nightcore

17 december 2023

Enigetijd geleden een Nitecore NB10000 Gen2 powerbank aangeschaft.

Het gewicht en de prestaties verraste mij.

Lichter als mijn smartphone en sleutelbos.

De power die erin zit is genoeg om mijn smartphone, met 3000 mah accu, 3 keer op te laden. De laatste oplading gaat iets langzamer, heeft natuurlijk ook te maken met de omgevings temperatuur.

Kortom zeker aan te bevelen en de grotere broer zal van pas komen als je langer onderweg bent of meer apparatuur moet opladen.

Grondig onderzoek van Mike van producten voordat die opgenomen in het assortiment maakt Backpackinglight.nl uniek.

Eric Faber

Nooit meer anders!

10 oktober 2023

Een paar jaar geleden ben ik over gestapt naar een hangmat. Door kennissen ben ik geadviseerd om de Lesovik hangmat te kopen en van die keuze heb ik geen seconde spijt gehad!

Optimaal genieten en ik zal hier nooit meer vanaf stappen!

Petrus Joseph

Cumulus Quilts

10 oktober 2023

November vorig jaar ben ik naar de Vogezen geweest met mijn budget slaapzakje… Brrr wat heb ik het koud gehad.

Nooit meer dacht ik. Via via ben ik bij Mike terecht gekomen, en na wat overleg met Mike besloten om voor de cumulus UQ en TQ te gaan.

Ik heb het sinds geen nacht meer koud gehad! Ongelofelijk wat een warmte die quilts vasthouden. Ik raad het iedereen aan! Het is wellis waar een investering maar er is niks zo vervelend als koud wakker worden! Iedere beginnende hangmatter zeg ik in een keer aan om voor deze quilts te gaan.

C.D

Tikaani Anorak

9 oktober 2023

Superfijne jas al zeg ik het zelf. Alweer een aantal jaren geleden ontwikkelde ik deze jas met Team Pinewood Zweden en Benelux

Winddicht, lekker voor de wat frissere avonden, perfect in de winter met een wollen trui maar minder geschikt voor regen. Enkellaags polycotton en dus niet waterdicht!

Vragen over deze jas?? Vraag me gerust

Groetjes Mike

Mike

Oplossing op één plek

13 september 2023

Mike weet exact waar hij het over heeft. Heeft in alle categorieën, van instap tot expert, spullen waar je met een gerust hart mee op stap kunt.

De online omgeving, maar daarnaast ook zeker het persoonlijk advies laten je het aanbod zien wat nodig is en dat tegen acceptabele prijzen. Als ik iets nodig heb start en eindig ik eigenlijk altijd bij Mike. Elke keer weer wordt ik tijdens mijn avonturen bevestigd in de kwaliteit van de producten.

Ga zo door Mike!

Stephan Kievit

Antwoord van BackpackingLight.nl

Dank je wel voor deze mooie review Stephan! Altijd leuk om je te mogen helpen met advies en gear 😀

Groetjes Mike en Taiga

Fantastische producten

4 september 2023

Ik wilde jullie graag laten weten hoe tevreden ik ben met jullie producten. Het heeft mijn ervaring in Thru-hiking aanzienlijk verbeterd door me in staat te stellen lichtgewicht te reizen. De kwaliteit en functionaliteit van jullie producten hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik waardeer de inzet van jullie team om buitensporters zoals ik te helpen bij het bereiken van hun doelen. Bedankt voor jullie geweldige werk!

Ard Leeksma.

Ard Leeksma

Antwoord van BackpackingLight.nl

Hey Ard,

Wat een geweldig mooi compliment voor mijn werk. Dit maakt echt mijn dag vandaag. Super bedankt hiervoor 😀

Als je weer advies of gear nodig hebt dan weet je me te vinden he!

Groetjes Mike

BackpackingLight.nl

Soto Windmaster Stove

24 augustus 2023

Één van de toppers op de huidige markt. Gouden standaard onder thru-hikers.

Di-Jon (verified owner)

Hyberg Attila X rugzak

24 augustus 2023

Fantastische lichtgewicht frameless backpack. Met zijn gewicht één van de toppers op de markt. X-PAC is waterafstotend, lichtgewicht en duurzaam.

Het heeft een standaardconstructie met roll-top sluiting, padded hipbelt en schouderbanden. De schouderpouches en hip pockets zijn erg handig om kleine dingen in te doen. De tas vormt mooi naar mijn postuur, en het kleine ingebouwde foam in de rug helpt als een soort frame.

Een groot pluspunt van deze tas t.o.v. andere tassen vind ik de load lifters aan de schouderbanden. waardoor je je lading dichter naar je toe kan trekken en zo lekker dicht tegen je aan zit waardoor de lading minder naar achter trekt. Er is mogelijkheid tot een watersysteem (camelbag) en er zit zelfs een mini-vak met rits in het hoofdcompartiment van de backpack. Een ander pluspunt is dat de zijvakken ergonomisch geplaatst zijn waardoor je drinkflessen makkelijk kunt pakken zonder de tas af te doen. Ook is de cheststrap elastisch, wat ik erg prettig vind aanvoelen en de schouderbanden met wat vering naar elkaar toe trekt.

Één van de beste frameless packs op de markt.

Di-Jon (verified owner)

Attila X

24 augustus 2023

Geweldige tas! Ik heb er de Coast to Coast in Engeland mee gelopen. Vreselijk weer maar de tas is altijd droog van binnen geweest, ik heb hier wel nog een raincover bij gekocht om er zeker van te zijn.

Verder is hij vrij ruim, zeker als je niet vies bent van kleren vaker dragen. Ik heb twee weken gelopen met alles in de tas; eten, tent, slaapzak, matje en kookgerei.

Enorm tevreden en zit heerlijk!

Tije (verified owner)

Geen titel

24 augustus 2023

Dit is een prachtige, kwalitatieve frameless backpack. Met 600g is het één van de meest lichtgewicht tassen die er op de markt zijn. Het heeft een standaard frameless constructie, een roll-top sluiting, twee grote zijvakken, een groot mesh vak voorop en een aantal koorden. De padding op de schouderbanden en heupriem zorgen ervoor dat ‘ie comfortabel zit. De schouderpouches en hip pockets zijn erg handig voor diverse kleine dingetjes of flessen. De zijvakken kan je ook flessen in doen. Voor mij vrijwel de perfecte backpack, helaas dat de schouderbanden bij mij niet lekker zaten (te ver naar buiten waarop ze meer op mijn schoudergewricht zaten i.p.v. mooi tussen je borst en je schouder). Verder zijn de zijvakken wat hoog geplaatst, waardoor het lastig is om drinkflessen te pakken zonder de tas af te moeten doen (veel andere backpacks hebben dit net wat ergonomischer ingericht). Behalve dat is het één van de beste backpacks op de markt. Ter referentie: ik ben 171 cm, 61 kg en had maat S.

Di-Jon (verified owner)

Fantastische service!

24 augustus 2023

Veel verschillende soorten uitrusting bij Mike gekocht hier. Extreem goede en snelle communicatie via e-mail en helpt echt met meedenken over gear. Flexibel in zijn voorwaarden, goede prijzen en goed aanbod. Zeker één van de toppers als het gaat om Ultralight Backpacken in Nederland (en misschien zelfs EU). Hoge kwaliteit!

Di-Jon

Geen titel

11 augustus 2023

Ik heb de Cumulus X-Lite 300 in verschillende condities gebruikt en hij bevalt super goed. Super licht, mooi fluffy en een klein pakformaat. Bij een een aantal graden onder het vriespunt had ik het heerlijk warm (met lang ondergoed aan), maar ook bij ±14 graden (opengeritst) was de slaapzak niet te heet en werd het niet zweterig.

Er komen regelmatig wat veertjes door de stof. Soms kan het lastig zijn om de slaapzak in de stuffsack te krijgen, omdat de lucht er wat moeilijk uitgaat en de buitenstof redelijk glad is. Als je de slaapzak in elkaar duwt én een beetje geduld hebt, dan loopt de lucht eruit en komt het goed!

Enzio (verified owner)

Lesovik Larva

26 juli 2023

Top stukje materiaal, die Larva.

Breed en lang genoeg om mijn volledige hangmatsysteem met slaapzak, underquilt en hangmat in op te bergen.

Door de mesh inzet ook goed te comprimeren om mee te nemen in de rugzak.

In enkele ogenblikken hang je het ganse systeem op, Larva afschuiven en klaar!

Thomas (verified owner)

Tikaani Peaky hangmat peakshelf

21 juli 2023

Deze Peaky is echt geweldig. Hij past perfect in de punt van de Draka hangmat en het ophangsysteem met de prusic knoop werkt perfect voor het juist afstellen zoals je hem wil hebben hangen. En er past stiekem best wel veel in.

Iris

Schwartze Biene BEST BUDDY

20 juli 2023

Erg handig tafeltje met genoeg ruimte voor brander en mok. Geen zand meer in je eten of drinken of omvallende brander! Stevige grondpen is meegeleverd. (geen dunwandig ding).

Tip: bestel de baggy mee! Zo neem je in één hand je kooktoestel, pan/mok, eten telefoon etc etc mee 😎

Jorg Gardenier

Geen titel

13 juli 2023

Mijn eigen ervaring met dit product is helaas minder. Ik heb de verkeerde maat besteld.

Omdat ik heb gekeken naar de product lengte in plaats van ‘persoon’ lengte (die er niet bij staat, denk dat het bij L 184 cm is). Zelf ben ik 191 cm dus toen ik het product voor het eerst meenam, had ik moeite om warm te blijven.

Ik raad dan ook aan in elk geval GOED te kijken over je lengte en welke grootte je moet meenemen.

Mijn vrouw heeft het product ook getest, die past er dan wel goed in.

De quilt is wel erg degelijk en qua warmte zeer goed (die nachten 7 graden, dus niet echt het limiet opgezocht). Erg compact en licht om mee te nemen.

Raoul van den Berg

Top!

25 juni 2023

Mike op de fiets- en wandelbeurs zien staan. Mooie spullen, goede uitleg, snelle en prettige reactie op mail, snelle levering van producten.

Alex

Hyberg Attila X 50 liter rugzak

23 juni 2023

Wereldtas. Zowel voor kleine hikes als voor meerdaagse! Echt top

Jochem Myjer

Antwoord van BackpackingLight.nl

Hee Jochem! Ja geweldig he. Ik ben blij dat hij je nog steeds zo goed bevalt. Ik ben er ook al jaren gek mee 😀

Succes daar buiten!

Groetjes Mike en Taiga

Hyberg Attila X

6 juni 2023

Hele fijne tas. Ik heb ‘m gebruikt tijdens de DMT en alles past er moeiteloos in. Ik had een basisgewicht van ongeveer 12 kilo en dat ging prima. De tas voelt stevig aan en zit fijn op de rug.

Jeroen (verified owner)

Top product!

21 mei 2023

Na een te kleine hangmat gekocht te hebben en deze te retourneren heb ik een DRAKA gekozen. Wat een wereld van verschil! Ook de nodige info werd gegeven voor en na de aankoop! Zeer tevreden!

Yannick

Cumulus X lite 200 slaapzak

18 mei 2023

Erg goede en snelle service! Ik had interesse in de Cumulus X lite 200 ultralichte slaapzak. Alleen stond er bij dat hij voor personen tot 185 cm geschikt was. Omdat ik graag genoeg ruimte heb en precies 185 cm ben, vroeg ik naar de mogelijkheden van een grotere maat slaapzak. (Zoals op de site stond aangegeven) Ik kreeg direct antwoord dat dit mogelijk was. Na mijn navragen naar de levertijd bleek dat hij, omdat hij op voorraad bij de fabrikant was, direct geleverd kon worden. Om tijd te besparen liet Mike (van Backpackinglight.nl) de slaapzak direct van de fabrikant naar mijn huis sturen. Erg adequate en snelle service dus. Prettig mail contact ook! NB deze review heb ik ook op Google en webwinkel keur site geplaatst.

Tiemen

Geen titel

15 mei 2023

Ik heb op advies van Mike Holkamp met de site Backpackinglight.nl gekozen om op vakantie gebruik te maken van een lichtere hike tas.

Liteway Equipment Elementum Pack X-PAC 50L.

In de afgelopen jaren heb ik een aantal reizen gemaakt met een backpack, door ongeveer 10 – 14 km te lopen waren de afstanden voor mij niet of minder goed vol te houden met een zware tas op m’n rug.

Ik ben dan ook op onderzoek uitgegaan en Mike adviseerde me de volgende backpack te proberen. Liteway Equipment Elementum Pack X-PAC 50L. Tijdens mijn reis door Zweden heb ik gebruik gemaakt van deze tas. Ik ging hierheen om 2 weken te kunnen trekken door Zuid-Zweden. Tijdens het gebruik valt mij op dat deze tas erg licht is om op je rug te hebben. (Zeker als vrouw zijnde, dan heb je toch vaak één derde van je gewicht op je rug). Ondanks de spullen die ik meenam +/- 16 kilo kon ik dan ook makkelijker 10 – 14 kilometer lopen.

Ook kon ik alle benodigdheden meenemen, die ik graag gebruik. Dit kwam dan ook door de praktische vakken aan de zijkant, hier kon ik mijn voorraad water kwijt.

Aan de voorzijde een insteekvak met flexibele voorkant kon ik overige spullen stoppen. Over dit vak zijn enkele touwtjes gespannen waar ik makkelijk een vest of een jasje in kon doen, dit was voor mij heel praktisch omdat ik het snel fris heb.

Aan de band die op m’n heupen leunt zitten aan beide zijden één side pocket hier kon ik kleine dingen kwijt zoals een mini zonnebrand, of gewoon een zakje thee, lekker makkelijk bij de hand.

Als ik echt dorst had kon ik die direct lessen door een klein flesje die ik aan mijn schouderbanden kon bevestigen, hier zat dan ook een zakje aan waar dit flesje in paste maar je kon er bijvoorbeeld je buff ook in kwijt.

Al met al een zeer praktische en lichte tas, waarbij het hike of wandelplezier enorm toeneemt.

Zeker een aanrader om Mike hierin advies te vragen.

M.v.g. Iris

Iris

Gewoon uitstekend!

2 mei 2023

Een wel erg fijn adres voor goede en uitgeteste spullen die je helpen om je op een comfortabele manier door te brengen in de outdoors!

Prettige manier van zaken doen welke ook geen verplichtingen heeft.

Gebaseerd op ervaringen van Mike welke meer respect verdient dan de vlugge verkoop methode van de bekende outdoor zaken 😎

Jorg

Geen titel

18 april 2023

Inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik de HEKSA tarp van Lesovik heb aangeschaft.

Wat een goede keus is dat geweest !!

Klein qua pakmaat, lichtgewicht en duurzaam, maar ook zeer makkelijk & veelzijdig in gebruik.

Gebruik hem zelf (zomer & winter) i.c.m. de DRAKA hangmat van Lesovik wat een perfecte “match / set-up” is.

N.B.

Je doet jezelf helemaal een plezier als je de stuffsack vervangt voor tarp skins.

Auke

Geen titel

18 april 2023

Inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik de OTUL underquilt van Lesovik heb aangeschaft.

Ik gebruik deze versie zomer & winter (!!) i.c.m. de DRAKA hangmat & HEKSA tarp van Lesovik wat voor mij (man / 1.75m) een perfecte “match / set-up” is qua comfort & afmeting.

Daarbij duurzaam en een hele goede prijs / kwaliteit verhouding.

N.B.

Omdat ik dus over de 1e generatie OTUL beschik, deze recent een “upgrade” gegeven door de los verkrijgbare Deszpy clips van Lesovik toe te passen: aanrader !!

Underquilt blijft nu nog beter op zijn plaats.

Auke

Daar kun je op vertrouwen.

13 april 2023

Kennis gemaakt met backpackingLight op de fiets en wandelbeurs. Het ruime aanbod van mooi,degelijk super lichte outdoor gear , maar zeker ook het enthousiasme en de kennis van zaken die zij graag met je delen spraken mij zeer aan. Na het besluit om mijn inmiddels sterk gedateerde gear te vervangen voor beter en lichter. Heb ik inmiddels mijn 2e bestelling wederom zeer snel en tot in de puntjes geregeld mogen ontvangen. Mike perfect! Hier hou ik van .Hier kun je op vertrouwen . Ga aub zo door, dan ben je verlopig nog niet van mij af.

Arie Sluyter

Fantastische service

11 april 2023

Mike is een kundige en enthousiaste outdoor kenner en heeft een shop vol fantastische spullen bij elkaar gezocht. Zijn adviezen zijn altijd vanuit de praktijk en dus nuttig en de service is geweldig. Kortom, een heerlijke plek om rond te kijken en spulletjes te kopen die het backpacken weer een stukje fijner maken.

Coen van Veenendaal

top persoonlijke aandacht

7 april 2023

Bij de afspraak in Mike’s shop kregen we een warm onthaal met een bakkie koffie en uitgebreid informatie en uitleg over de gewenste producten. Dank Mike.

Anton van den Heuvel

Fijn contact, goed advies en topkwaliteit spullen!

15 maart 2023

Na lang onderzoek te hebben gedaan naar o.a. hangmatspullen, ben ik bij deze webwinkel uitgekomen. Mike heeft me super geholpen bij de keuze en biedt daarnaast nog een hoop andere leuke spullen aan die me zeker gaan helpen bij mijn volgende outdoor avontuur.

Bas

Super Service!!!!!

15 februari 2023

Dat de service van deze shop al geweldig was wist ik al, maar hij blijft me toch elke keer opnieuw verbazen! De UQ van Cumulus was uitverkocht, ik liet Mike dit via een appje weten en vroeg hem wanneer er nieuwe kwamen want dan wilde ik er sowieso een hebben! Mike zei, gaan we regelen. Binnen een week lag de UQ helemaal vanuit Polen op voor mijn deur. Mike, echt super bedankt! wat een ongelofelijk goede service!

C. Dassen

Antwoord van BackpackingLight.nl

Hee kerel!

Heel graag gedaan hoor. Ik kon hem mooi combineren met een bestelling dus fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. Nooit meer een “cold butt syndrome” 😀

Groetjes Mike en Taiga

Vriendelijk en super service

13 februari 2023

In aan loop naar het survival weekend contact gezocht met Mike. Onder het genot van een bak koffie gezellig gebabbeld over alles en nog wat. Geen verkoop praatjes maar gedegen advies. Oa de Liteway Equipment Elementum 50l rugzak gekocht. Ben erg benieuwd naar de ervaring met deze rugzak en het survival weekend. Bedankt Mike!

Ron Bruijn

Klantvriendelijk en goede spullen

11 februari 2023

Via Google bij deze website uitgekomen. Persoonlijk contact gehad en 1,50 teruggekregen omdat de spulletjes via een brievenbus pakket verzonden konden worden.

Mari Van Dijk

top service en supersnel

21 december 2022

ik heb deze webshop ontdekt via YouTube . Mike zijn mooie filmpjes over zijn producten zijn erg leerrijk . hij kent zijn producten door en door . ik bestelde ook wat artikelen die Mike niet op zijn website verkoopt maar dat was geen enkel probleem … hij ging er onmiddellijk achter en had alles na 1 week . respect en een vaste klant erbij .

gery

Super service , en persoonlijk en gedegen advies .

23 november 2022

Top service . Mike geeft persoonlijk advies en duidelijke uitleg over zn producten . Je merkt dat hij 100% achter zn producten staat , en ze ook zelf gebruikt en test . Geen mooie verkoop praatjes , maar “One off Us ” .

H.J.

Hele nette afhandeling bestelling

7 september 2022

Via Google kwam ik uit bij backpakinglight.nl. Ik had zelf voor nu alleen wat Dyneema touw nodig maar na de bestelling kreeg ik een persoonlijk bericht dat de verzendkosten lager uitvielen en ik het verschil geretourneerd kreeg. Een klein bedrag maar een zeer aangename verrassing in deze tijden. Leuke webshop ook, helemaal top!

Edo

Lichtgewicht backpack

6 augustus 2022

Goed geholpen door Mike met het kiezen van een frameloze backpack. Uiteindelijk een tas die een stuk kleiner uitvalt dan wat ik dacht nodig te hebben, Liteway 48L erg blij mee.

Seriena

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

6 juli 2022

Zie je het niet op de website? Vraag er dan naar. Dat is mijn ervaring. Een klantvriendelijke houding en het materiaal is van een hele goede kwaliteit

Marjoke

Leuke hangmat workshop!

30 juni 2022

Meegedaan met de hangmat workshop gegeven door Mike en Hans. Een leuke informatieve en goed verzorgde dag in een mooie omgeving.

Sowieso een aanrader voor wanneer je net even wat meer praktijkinformatie wilt zonder enige verplichting, zaken nader wilt bekijken en proberen, en bovendien een een leuke en gezellige dag wilt. 😎

Jorg Gardenier

Super service

27 juni 2022

Persoonlijke advies van Mike zelf.

Super leuke workshop met veel tips en tops.

Gelijk de gehele uitrusting van Lesovik aangeschaft.

Marcopolo Adventures

Wist u dat……

27 juni 2022

… Je ook bij Mike terecht kunt voor spullen die (nog) niet op de site staan?

Via hem een bijltje gekocht, op aanraden, en ben helemaal gelukkig er mee! Razendscherp, en niet bot te hakken…

van Munster

Helemaal blij

20 juni 2022

Mooie spulletjes weer geleverd.

Goede, vlotte service, korte lijntjes,.

Ik kan niet wachten mijn aanvullingen uit te gaan proberen.

Frans Meijer

Liteway pyraomm tarp

1 juni 2022

Super tent gekocht en reeds getest: met zoveel plezier gewandeld en geslapen. Kijk al uit naar de zomer straks!

Ook een geweldig contact en snelle levering. Dank!

Peter-Paul Kleyn

Fijne service

16 mei 2022

Hangmat besteld en een larva.

Kon het snel ophalen bij Mike en taiga

Alle service meegekregen.en mocht ik er niet uitkomen kan ik altijd terecht.

Dat is service en waar voor je geld.

Top 👍 Mike en taiga

Edwin 👍

Edwin

Lesovik Draka met Cumulus top- en underquilt

13 april 2022

Na goed advies van Mike de Cumulus set toegevoegd aan de Lesovik Draka hangmat die ik al eerder had besteld en afgelopen weekend met temperaturen onder het vriespunt heerlijk warmpjes kunnen kamperen. Snelle levering en top producten. Al meerdere malen andere zaken besteld hier en zal zeker nog vaker gebeuren

Koen

Goede service, snelle levering

7 april 2022

Hier een Savotta Jääkäri L rugzak besteld, kwam snel binnen. De rugzak zelf is natuurlijk van top kwaliteit, het is blijft een Savotta. In de levering zat ook nog een zakje koffie! Erg attent.

als je twijfelt om hier iets te kopen, is mijn advies; doen! Ik kom hier zeker nog eens terug als ik nog wat nodig heb voor mijn backpack avonturen.

Thijn