Ultimate Direction Fastpackher 30L

179.00

Ontdek de Ultimate Direction FastpackHer 30 – een veelzijdige rugzak speciaal ontworpen voor vrouwen. Met een inhoud van 30,5 liter en een gewicht van 605 gram is deze rugzak ideaal voor lichtgewicht avonturen.

De FastpackHer 30 is voorzien van verstelbare straps aan de voorzijde en een afneembare heupgordel, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen voor optimaal comfort, zelfs bij zwaardere ladingen.

Geniet van handige opbergmogelijkheden, zoals een roll-top sluiting voor veilige afsluiting en diverse zakjes aan de voorzijde voor snelle toegang tot waterflessen, telefoon en snacks.

Ga op pad met de FastpackHer 30 en ervaar ultiem comfort tijdens al je avonturen!

Beschrijving

De Ultimate Direction FastpackHer 30L is een veelzijdige en comfortabele rugzak, speciaal ontworpen voor vrouwen die licht willen reizen tijdens elk avontuur, of het nu wandelen, rennen of fietsen is.

De FastpackHer-serie van Ultimate Direction is gericht op de behoeften van vrouwelijke avonturiers. Met verstelbare straps aan de voorzijde en een afneembare heupgordel kun je de pasvorm eenvoudig aanpassen voor optimaal comfort, zelfs bij zwaardere ladingen. De rugzak heeft een precieze inhoud van 30,5 liter en weegt slechts 605 gram, waardoor hij ideaal is voor meerdaagse avonturen.

Een van de unieke kenmerken van de FastpackHer 30L is de speciaal ontworpen pasvorm voor vrouwen. Het biedt een comfortabele en ergonomische ervaring, zelfs tijdens lange dagen op de trails. Als je behoefte hebt aan meer opbergruimte, is de FastpackHer 40 een optie om te overwegen.

De FastpackHer 30L biedt tal van voordelen, waaronder een ruime opslag aan de voorzijde voor gemakkelijke toegang tot waterflessen, telefoon, kaarten en snacks. Het hoofdcompartiment is gemakkelijk bereikbaar met een ritssluiting en de roll-top sluiting zorgt ervoor dat de tas goed afgesloten blijft, ongeacht de belading. Handige meshzakjes aan de voorzijde en zijvakken bieden extra organisatiemogelijkheden voor al je benodigdheden.

Kortom, als je op zoek bent naar een functionele en goed passende rugzak voor al je avonturen, dan is de Ultimate Direction FastpackHer 30L de perfecte keuze. Ga licht en geniet van het buitenleven met deze speciaal ontworpen rugzak voor vrouwen!

Specificaties 

  • Inhoud: 30,5 liter
  • Gewicht: 605 gram
  • Ontwerp: Speciaal ontworpen voor vrouwen, met aangepaste pasvorm en comfort
  • Straps: Verstelbaar voor een optimale pasvorm
  • Hoofdcompartiment: Met ritssluiting voor gemakkelijke toegang tot gear
  • Sluiting: Roll-top sluiting voor veilige opslag
  • Opbergmogelijkheden: Lange meshzakjes aan de voorzijde
  • Extra vak: Speciaal vakje voor het veilig opbergen van sleutels
  • Ideaal voor: Wandelen, rennen en fietsen

Meer informatie kun je vinden in deze video!

Extra informatie

Selecteer maat

,

Beoordelingen

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel