Filosofie:

Elk product dat bij Cumulus wordt ontworpen, moet zo licht mogelijk zijn. We gebruiken geavanceerde technische oplossingen, stoffen van wereldklasse en verbeteren voortdurend onze fabricagetechnieken om dit doel te bereiken. Niets kan ons ervan weerhouden om de beste oplossingen te vinden voor (ultra)lichtgewicht outdoorartikelen. Voordat we je een stuk van onze gear aanbieden, testen we deze altijd zelf.

Het begin:

Tegen de tijd dat hij het bedrijf in 1989 oprichtte, had Zdzisław Wylężek al ervaring opgedaan in het staatsbedrijf Żagiel. Hij werkte daar als ontwerper, gespecialiseerd in tenten en fietstassen. Daar ontdekte hij de uitstekende kwaliteiten van het Poolse dons.

Ontwikkeling:

Cumulus heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met Pertex. Door hun lichtgewicht stoffen te combineren met Pools dons, zijn we begonnen met de productie van slaapzakken van hoge kwaliteit. Hun meest karakteristieke kenmerk was een laag gewicht. Na jaren van stabiele groei is onze ontwikkeling in 2009-2018 sterk versneld. We hebben ons aanbod verbreed, kledinglijnen en het assortiment slaapzakken uitgebreid.

Vandaag de dag:

Wij zijn een internationaal erkend merk dat wordt gebruikt door outdoor professionals over de hele wereld. We hebben volledige controle over de productie, die volledig in Polen is gevestigd en voldoet aan de hoogste ethische normen. Ons bedrijf bestaat uit mensen die outdoor- en natuurliefhebbers zijn. In ons werk volgen wij gewoon onze passie.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel