Darn Tough is geïnteresseerd in maar één ding. Het produceren van de best mogelijke sokken die de wereld te bieden heeft.
Net wanneer ze denken dat ze deze doelstelling hebben behaalt, beginnen ze opnieuw en verbeteren ze wat ze bijna hebben geperfectioneerd.

Kleine veranderingen, kleine aanpassingen – een beetje meer van dit of een druppel minder daarvan – is wat hun in beweging houdt.
Die bereidheid om nooit op te geven, om nooit tevreden te zijn, om altijd voor die volgende piek te gaan, is waar het allemaal om gaat.
Na vele decennia maken ze nog steeds elk paar sokken in Vermont.

Ze doen dit niet omdat dit het makkelijkste is om te doen, ze doen het omdat dit het enige juiste is om te doen!
Er zijn altijd snellere en goedkopere alternatieven, maar niemand zou deze alternatieven mogen verkiezen boven kwaliteit.

Eén familie, één fabriek en één missie:
Darn Tough is een familiebedrijf. Al bijna 40 jaar maken zij sokken in de groene bergen van Vermont.
Darn Tough bestaat al drie genereaties lang dus zij weten wel hoe ze sokken moeten maken.
Het maken van ‘s werelds meest comfortabele, duurzame en best passende sokken is een vaardigheid vol passie die van vader op zoon wordt doorgegeven.
Deze toewijding en passie zit in ons bloed!

Darn Tough heeft één eigen fabriek. Elke stap van het breiproces gebeurt door eigen personeel in Northfield, Vermont. Alles onder één dak voor de beste kwaliteit en controle.
Dat alles maakt een sok die ongeëvenaard is qua comfort, duurzaamheid en pasvorm.
Darn Tough Vermont is een Amerikaanse fabrikant van sokken voor high-end gebruiker.
Darn Tough ontwerpt, produceert, verkoopt en promoot de meest comfortabele, duurzame en best passende sokken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Dit is hun missie! Deze belofte wordt ondersteund door hun onvoorwaardelijke levenslange garantie. Als je deze sokken verslijt, zullen zij ze gratis vervangen.

GUARANTEED FOR LIFE!

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel