happysoaps logo backpackinglight.nl

Wij, Marcel en Marco, hebben ons altijd verbaasd over het aantal plastic verpakkingen bij verzorgingsproducten. Of je nu shampoo, douchegel of bijvoorbeeld scheergel koopt, je krijgt er altijd overbodig veel plastic bij. In 2019 was voor ons de maat vol en begonnen we met het ontwikkelen van betaalbare en plasticvrije alternatieven voor deze verzorgingsproducten. Onze producten moeten een alternatief bieden voor al die plastic verpakkingen, want er dobberen al 5 biljoen (!) stukken plastic rond in onze mooie zeeën en oceanen. Het werd tijd om de cosmeticamarkt eens flink op te schudden en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen, zonder een grammetje plastic te gebruiken. Dit was het begin van HappySoaps! Lees hier ons hele verhaal.

Hoe worden onze producten gemaakt?
Onze Bars en Zepen worden handgemaakt in onze eigen Zeperij in Nederland. Hier werkt ons vrolijke productieteam keihard om snel én plasticvrij de beste verzorgingsproducten te maken en naar je op te sturen!

Wat zit er in de Bars?
De beste natuurlijke ingrediënten en geen grammetje plastic! Zo vind je in onze Bars onder andere natuurlijke kokos, lavendel, aloë vera en diverse oliën. Al deze ingrediënten hebben van nature een krachtige en verzorgende werking op je haar en lichaam. Geniet van puur natuur, zonder palmolie, SLS, SLES, (micro)plastics en andere onnodige en schadelijke stoffen.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel