Kahtoola gaiters, tractie en spikes
Kahtoola – Gaiters, stijgijzers en spikes

“Onze focus op mensen bepaalt alles wat we doen. We komen elke dag op het werk, geïnspireerd om producten te maken die mensen sterker maken en om te delen wat we hebben door iets terug te geven.”

Kahtoola maakt hoogwaardige oudooruitrusting die is ontworpen om mensen meer kracht te geven door hun outdoorervaringen toegankelijker en lonender te maken. “We geloven dat het buitenleven voor iedereen is, en we zijn altijd op zoek naar mensen die geïnspireerd zijn door avontuur en die gepassioneerd zijn om de outdoorervaringen van anderen te helpen verbeteren.”

Kahtoola, opgericht in 1999, is een ontwerp- en productiebedrijf voor outdoor-uitrusting met het hoofdkantoor in het prachtige bergstadje Flagstaff, Arizona. Naast het maken van hoogwaardige producten, ondersteunt Kahtoola actief sociale – en milieuprojecten over de hele wereld, bevordert het sterke gemeenschapsrelaties en inspireert het de buitenmens. Met hun gaiters, stijgijzers en spikes maakt Kahtoola ruig terrein toegankelijk en veilig om te ontdekken.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel