De geschiedenis van Mactronic gaat terug tot de jaren 80, toen Czesław Mocek een bedrijf oprichtte dat zaklampen produceerde en verkocht. Gedurende de volgende 30 jaar werd het bedrijf de grootste Poolse en een van de grootste Europese fabrikanten van hoogwaardige verlichtingsapparatuur voor professionals (wetshandhaving, eerstehulpverleners, militairen) en voor huishoudelijke toepassingen, toeristen, doe-het-zelvers, fietsers, sportliefhebbers en outdoor liefhebbers

Sinds het prille begin streeft het bedrijf ernaar om innovatieve producten van premium kwaliteit aan te bieden die perfect zijn afgestemd op verschillende behoeften. De brede selectie omvat nu meer dan 500 modellen, waarbij veel zaklampen de eigen industriële ontwerpen van het bedrijf zijn.

Elk nieuw model van een zaklamp of een geavanceerder verlichtingssysteem is gemaakt om het beste aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Daarom is het ontwerpteam van het bedrijf een van de belangrijkste afdelingen, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gepatenteerde technologische oplossingen.

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel