Jaren geleden heb ik een kleine tafel ontwikkeld die zo compact mogelijk vervoerd kan worden en er niet toe doet. Ik vond het belangrijk dat de tafel in de rugzak past en altijd bij je kan zijn zonder het te merken. Op de mooiste plekken met de meest oneffen vloeren kon ik nu kleine dingen op een vlakke ondergrond zetten. Of het nu een gasbrander, de koffiemok of de drinkfles is – vanaf nu kan ik blijven relaxen op mooie plaatsen waar ik eerder langs zou zijn gelopen. 

Fantastisch toch!

Ik moest dit idee gewoon met de wereld delen. Dus maakte ik er mijn bedrijf van om praktische en innovatieve producten voor in de outdoors te ontwikkelen en deze in de beste kwaliteit te vervaardigen.

Mvg,

Tommy

SchwarzeBieneOutdoor

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel