Bij Tikaani’s Gear Lab zetten we creatieve ideeën om in slimme en hoogwaardige producten die meteen voor jouw outdoor activiteiten kunnen worden ingezet en een welkome aanvulling zijn op je bestaande uitrusting.

Het is allemaal begonnen met het missen van bepaalde producten of toepassingen op bestaande producten.

Mike lag in zijn hangmat en dacht bij zichzelf, het zou toch handig zijn om je spulletjes ergens kwijt te kunnen zodat je ergeen last van hebt en er toch makkelijk bij kan…

Na wat nadenken, overleg, knutselen, aanpassen, fabriceren, een beetje bloed, veel zweet en zelfs een traantje was de Tikaani’s Peaky geboren. Een handige aanvulling voor de hangmat om zaken in op te bergen.

Daarna was het natuurlijk tijd omde Peaky uitgebreid te testen in het veld. Anderen zagen het resultaat en waren ook direct enthousiast. En toen kwam de eerste met de vraag… kun je er ook eentje voor mij maken?

Dat bracht ons op het idee om dit wat groter aan te pakken. Zodoende zijn wij op zoek gegaan naar degelijke materialen en een goede industriële naaimachine. Zo kwam Tikaani’s Gearlab tot stand.

De hele productie van al onze producten is van a tot z in eigen beheer en elk product wordt door ons met veel liefde, aandacht en oog voor detail gefabriceerd. Je krijgt dus een 100% Nederlands, handgemaakt product!

Bij Tikaani’s Gearlab werken we alleen met kwalitatieve en duurzame materialen die in kleur en textuur prima bij jouw uitrusting passen.

Ondertussen groeit het assortiment van Tikaani’s Gearlab langzaam maar gestaag.

En door de positieve reacties van de gebruikers kun je rustig zeggen dat deze producten de aanschaf meer dan waard zijn.Tikaani’s Gear Lab

Vertalen
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is nog leegTerug naar winkel